40-60 -80 litri

Filtre active

FRIGIDER PORTABIL 60LITRI ENGEL MD60F
  • -1.105,00 lei

                

Aceste modele cu o capacitate enormă sunt încă ușor de transportat. O senzație pentru fiecare ieșire de grup, excursie de pescuit sau tururi extinse. Te poți baza 100% pe ENGEL.

De ce sa alegi acest model:Usor de transportat desi este un produs robust. Rezistent la șocuri, impacturi și poziții înclinate de pana la 30 de grade

Consum foarte scăzut de energie, chiar și la temperaturi exterioare extreme, răcire fără pierderi sau congelare cu evaporator integral.

Durata lunga de viata de pana la 30 de ani pentru care produsele ENGEL sunt apreciate in piata 

Incarcare solara

Usor de curatat datorita suprafetei netede 

Pret de baza6.631,00 lei5.526,00 lei
FRIGIDER PORTABIL 40 LITRI ENGEL
  • -785,00 lei

    

Model NOU! Chiar mai bine echipat!

Rezistent la șocuri, impacturi și poziții înclinate de pana la 30 de grade

Robustețe și durabilitate ridicate 100% fără întreținere

Funcționare fiabilă chiar și la temperaturi exterioare peste 50°C

Operare simplă, Control digital al temperaturii, inclusiv monitorizarea bateriei. Comutare automată a priorității

Consum foarte scăzut de energie, chiar și la temperaturi exterioare extreme, răcire fără pierderi sau congelare cu evaporator integral.

Curățare ușoară datorită suprafețelor netede

Protecție întărită pe colțurile răcitorului

Pret de baza5.675,00 lei4.890,00 lei

 

O lada frigorifica potrivita pentru toate situatiile in care veti avea nevoie! 

Modelul SMR040F, realizat din ABS, ofera aceleasi performante cu modelele MT35 SI MT45. In plus, este gandit sa reziste si la eventualele coroziuni aparute in contactul cu apa sarata din mare.

Toate frigiderele Engel dispun de compresorul "Swing Motor" Engel. Foarte eficient, consumă de obicei aproximativ 1 până la 2 amperi pe oră (verificați specificațiile de mai jos), cu aproximativ 40% mai puțin decât un compresor tradițional. Frigiderele Engel funcționează pe baterie, 12/24V DC sau 220V AC. Insensibil la vibratii si inclinatii indiferent dacă sunteți pe drum, pe apă sau în siguranță acasă, puteți folosi Engel pentru a face viața puțin mai ușoară.

3.100,00 lei
FRIGIDER PORTABIL 80LITRI ENGEL
  • -530,00 lei

MD80F-S-logos.png       enjoy-pure.png

Când puterea și spațiul permit, luați în considerare un frigider-congelator Engel seria MT. Fiecare frigider-congelator Engel este capabil să păstreze conținutul proaspăt - sau congelat - oriunde vă aflați. Congelați alimentele pentru a vă rezista în călătorii lungi sau setați controlul temperaturii pentru a menține alimentele și băuturile proaspete la rece

Pret de baza7.875,00 lei7.345,00 lei
Frigider Engel 55litri incorporat sau independent
  • -760,00 lei

           

Încorporat sau independent.

Acest frigider este special conceput pentru spații mici. Unitatea de răcire este situată pe partea din spate a caroseriei, iar controlul temperaturii poate fi reglat cu ușurință din exterior. Dispozitivele pot fi utilizate atât încorporate, cât și de sine stătătoare. Aceste frigidere ENGEL sunt deja folosite în locomotive și căi ferate. Dar sunt folosite și pe bărci și în case mobile.

Pret de baza4.550,00 lei3.790,00 lei
Frigider Engel 80Litri
  • -953,00 lei

     

Atât de versatil – atât de flexibil

Dacă aveți suficient spațiu, vă puteți instala frigiderul rapid, ușor și într-un mod ușor accesibil. Cu cadrul de instalare opțional ca accesoriu, acest frigider poate fi folosit și ca dispozitiv încorporat.

Pret de baza5.721,00 lei4.768,00 lei
Frigider Engel 40 litri incorporat sau independent
  • -716,00 lei

   

Acest frigider este special conceput pentru spații mici.

Unitatea de răcire este situată pe partea din spate a caroseriei, iar controlul temperaturii poate fi reglat cu ușurință din exterior. Dispozitivele pot fi utilizate atât încorporate, cât și de sine stătătoare. Aceste frigidere ENGEL sunt deja folosite în locomotive și căi ferate. Dar sunt folosite și pe bărci și în case mobile.

Pret de baza4.298,00 lei3.582,00 lei
Menu

Acest website stochează date, precum cookie-uri, pentru a permite funcționalitatea site-ului, inclusiv analize și personalizare. Prin utilizarea acestui website, acceptați automat utilizarea cookie-urilor.