Accesorii TentBox Classic 2.0

Filtre active

TentBox Side Awning este modalitatea perfectă de a vă completa setup-ul, oferind adăpost de ploaie sau soare. Are o construcție simplă și robustă, iar configurarea durează doar un minut. Această versiune vine cu suporturile noastre universale, care pot fi montate pe barele dumneavoastră de acoperiș.

1.750,00 lei

Daca cautati un produs accesibil si foarte bun,  frigiderul compact al compresorului din seria CL cu 30 de litri de la Alpicool, sunteți echipat ideal pentru o gamă largă de aplicații. Nu există limite ale flexibilității aici - suporturile de pahare integrate, o construcție robustă, funcțiile de protecție a bateriei și opțiunea de alimentare DC/AC fac din frigiderul pentru compresor Alpicool CL însoțitorul suprem pentru exterior.

1.480,00 lei

Sacul nostru de dormit de înaltă performanță se potrivește perfect în toate modelele TentBox și are o temperatură „extremă” de -11°C. Deschideți-l complet pentru a o transforma într-o pătură mare sau conectați două dintre ele împreună pentru a crea un sac de dormit dublu. Căptușeala din bumbac 100% înseamnă că este super moale, iar carcasa exterioară din nailon este atât rezistentă, cât și ușor de curățat. Vine cu un sac de lucruri pentru depozitare ușoară.

Dacă cumpărați două, le puteți conecta împreună pentru a face un sac de dormit dublu.

550,00 lei

Introducem KitchenBox - o bucătărie completă de tabără.

KitchenBox este o bucătărie fără probleme, încorporată într-o cutie compactă. Ușor de transportat și conceput pentru a se potrivi în portbagajul mașinii tale, se instalează în câteva secunde și include tot ce ai nevoie pentru a găti și a savura mese delicioase.

KitchenBox include aragaz, scaune și ustensile de gătit. Pentru o listă completă a ceea ce este inclus, consultați „Ce este inclus?” fila de mai jos.

Funcționează cu orice recipient de gaz „înșurubabil”, cum ar fi un C100 sau C500.

3.500,00 lei
Menu

Acest website stochează date, precum cookie-uri, pentru a permite funcționalitatea site-ului, inclusiv analize și personalizare. Prin utilizarea acestui website, acceptați automat utilizarea cookie-urilor.