Cortul de plafon, vedeta acestui an si a celor ce urmeaza

In continuarea articolului o sa facem 2 recomandari de corturi, total diferite ca structura si buget ce au in comun utilizarea. Speram sa va faca alegerea mai usoara.

Cortul WALLABY 2, probabil cel mai accesibil cort de pe piata sub marca Reimo Gmbh, un binecunoscut producator si distribuitor de articole de camping atat pentru rulote cat si van-uri. 

Cortul Wallaby 2 este un cort cu capac moale si se promite a fi realizat dintr-o tesatura de inalta calitate. Contine scara, saltea, o husa rezistenta la intemperii si chiar si o plasa de tantari.

Are o capacitate generoasa de 3 persoane si o greutate de doar 55 de kilograme lucru care il face potrivit pentru orice tip de autovehicul.

Ca pachetul sa fie complet, acest cort de plafon are un pret de doar 5980 lei si il puteti gasi aici: Cort Reimo Wallaby 2

Daca totusi te gandesti sa achizitionezi un cort cu renume, rezistent si care isi pastreaza valoarea de piata, cortul Maggiolina al producatorilor Autohome este o alegere grozava. 

Stiai ca au o vechime de 60 de ani pe piata producatorilor de corturi de plafon si sunt numarul 1 mondial in vanzari ? Credem ca au avut destul timp sa dovedeasca si sa sustina calitatea produselor.

Cam asa aratau aceste corturi la inceputuri:

Dar sa revenim la Maggiolina Airlander Plus si la calitatea lui fantastica. Are 66 de kilograme ceea ce il face potrivit pentru orice autovehicul.

Este un cort cu o carcasa dura realizata din fibra de sticla cu multiple calitati pe care ni le dorim pe timpul camparii si in mers. Forma aerodinamica, rezistenta la fulgere, izolare contra caldurii si a frigului, manevrarea usoara prin manivela. Se prezinta in 3 dimensiuni diferite in functie de nevoia voastra de spatiu si combinatii de culori potrivite cu autovehiculul. Un astfel de cort incepe de la suma de 16.395 lei, varianta mica, de 2 persoane, si il gasiti in urmatorul link: Cort Maggiolina Airlander

Este necesar sa iei in considerare si:

1) Vei avea nevoie de suporti dedicati tipului de autovehicul. 

2) Fiecare autovehicul are o limita de incarcare pentru plafon, o poti verifica cu o simpla intrebare pe google. Ca idee, majoritatea masinilor au o limita de incarcare de peste 75 de kg in mers si de 5 ori aceasta limita in stationare. 

3) Instalarea dureaza in medie cam 30-45 minute si sunt necesare 2 persoane. Instructiunile sunt clare si pachetele contin tot ce este nevoie.

Noi vom opta pentru un cort Maggiolina Airlinder Plus ce va fi pus la dispozitia voastra cu scop de testare inainte de achizitionare. Revenim cu pareri in direct si va asteptam la povesti.

                                                                                   Mirela

                                                                               Vancamper.ro

Tags: cort plafon cort auto maggiolina

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment
You need to Login to add comments.
Menu

Acest website stochează date, precum cookie-uri, pentru a permite funcționalitatea site-ului, inclusiv analize și personalizare. Prin utilizarea acestui website, acceptați automat utilizarea cookie-urilor.