Engel, un frigider portabil pentru o viata

Cand am achizitionat primul Engel cooler nu stiam ca este un brand cu peste 50 de ani de istorie și peste 3 milioane de frigidere portabile produse și vândute în întreaga lume. Eram la inceputul calatoriilor cu camperul si acum ne consideram norocosi ca ne-a fost recomandat.

 Sunt 4 ani de cand ne tot convinge ca isi merita renumele de lider global de congelatoare si frigidere portabile.

71Mir0hEpoL-_AC_SL1440_.jpgModelul este MR040F, il gasiti aici ENGEL 40L , si este o   alegere completa pentru inceput si nu numai.   

Produsul este cam tot timpul pe stoc.

Ceea ce il diferentiaza in piata este compresorul cu brat pivotant produs de compania japoneza Sawafuji Electric Co. inca din anul 1962. Compania nu a încetat să inoveze de atunci, îmbunătățind performanța și reducând consumul de energie al frigiderelor lor portabile cu compresor, care consumă între 0,3 și 0,5 amperi pe oră, cu aproximativ 40% mai puțin decât un compresor tradițional.compresor engel

Intr-una din vizitele noastre in fabrica europeana Engel am vazut un produs de acum 30 de ani adus la reparat. Nu am fost inspirati sa facem atunci o poza dar o simpla cautare pe youtube ne arata interesul oamenilor in repararea vechilor frigidere Engel si ne intareste ideea ca sunt cu adevarat fiabile si rezistente.

engel 50 years

Daca in Europa frigiderele Engel sunt utilizate in special in campere, barci si autorulote, putem spune ca in USA s-a creat o intreaga comunitate in jurul modelului dedicat pescarilor. Puteti arunca o privire pe site-ul lor engelcoolers.com sa cititi review-uri si sa descoperiti povesti legate de aceste produse.

Image of Review by Scott E. on 17 Aug 2020 number 2Image of Review by Joe V. on 30 Jul 2020 number 2Image of Review by Randal Z. on  6 Mar 2020 number 3Image of Review by Tom Z. on 20 Dec 2019 number 2

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment
You need to Login to add comments.
Menu

Acest website stochează date, precum cookie-uri, pentru a permite funcționalitatea site-ului, inclusiv analize și personalizare. Prin utilizarea acestui website, acceptați automat utilizarea cookie-urilor.