TentBox, calitate la superlativ a corturilor de plafon

De ce Vancamper.ro si TentBox?           

De curand am reusit sa aducem mai aproape de voi un brand foarte cunoscut de corturi de plafon pe piata din UK dar greu accesibil in Europa.

Sa va spunem si ce anume ne-a convins sa facem acest pas.

Credem in producatorii dedicati pe  produs. Asa cum chiar echipa TentBox declara, reinvestesc continuu înapoi în afacere, cu un accent principal pe produs, servicii și comunitate. Si acest lucru se poate verifica oricand in cele aproape 1500 de review-uri pe Trustpilot TentBox cu un rating excelent de 4.8  si o comunitatea de peste 22000 de utilizatori multumiti de pe facebook si instagram.  

     

In Romania conceptul de cort auto creste incet si informatiile sunt putine. Alegerile se fac in functie de buget, marketing sau pentru ca ai avut ocazia sa testezi cortul vecinului la ultima ta iesire. Cu TentBox poti alege cu toate informatiile pe masa, bune sau rele, venite de la utilizatori reali. Mai mult, analizand piata, am descoperit ca este singurul produs comercializat cu o garantie de 5 ani, de 2.5 ori mai mare fata de celelalte modele. Informatiile sunt complete, poate chiar putin cam tehnice insa acestea ne vor ajuta sa facem diferenta intre un cort care merita investitia sau nu.

De cat timp sunt cei de la TentBox pe piata?

TentBox a fost infiintat in 2015,in UK, atunci cand conceptul de cort auto era cunoscut doar pentru piata 4x4. Au avut atunci viziunea de a crea o gama de corturi de acoperis care sa functioneze cu orice masina pentru a face acest concept disponibil tuturor.

Cum au vandut peste 15.000 de corturi de plafon?

✅Valoarea 1: produse excepționale. Au construit produsele tinand cont de vremea britanica, timp de aproape un deceniu au continuat sa inoveze si sa perfectioneze atat produsele cat si accesoriile.

✅ 5 ani garanție (lider în industrie). Cu cel mai mare termen de garantie din piata, putem vedea cat de mult crede acest producator in produsele lui. Acestea sunt testate de suficient timp in lumea reala cat sa dovedeasca fiabilitatea.

Stocul produselor de schimb este foarte bine pus la punct si fiecare componenta a cortului de plafon TentBox este foarte simplu de inlocuit. 

Tu ce ai alege? Un produs care iti garanteaza, timp de 5 ani, componente de schimb, in caz de nevoie, sau un produs chinezesc sub un brand care nu iti poate pune la dispozitie acest serviciu atat de important?

✅ Materiale autentice, de înaltă performanță

De la fermoarele YKK, la hardware-ul de montare din oțel inoxidabil, până la țesăturile cu care sunt construite corturile, TentBox are întotdeauna în vedere calitatea de înaltă performanță și durată. 

Asigurați-vă, dacă cumpărați de la o altă marcă, că materialele care sunt listate pe site-ul lor sunt autentice, deoarece am avut multe rapoarte că acest lucru nu este întotdeauna cazul.

✅Inovație

O echipă de designeri de produse din Regatul Unit pentru imbunatatesc continuu produsele și dezvolta altele noi. Cele mai recente lansari, TentBox Lite 2.0 și TentBox Lite XL reprezintă un pas uriaș în calitate și sunt printre cele mai bune de pe piață. De asemenea, vin cu o gamă de accesorii suplimentare pentru a vă îmbunătăți experiența la TentBoxing.

✅ Acces pentru informare la o echipă dedicată de specialiști în produse 

TentBox pune la dispozitia clientilor o echipa de experti in corturi de acoperis carora le place sa discute cu clientii. Ei va vor raspunde la orice intrebare tehnica sau mai putin tehnica.

✅ Grupul comunitar TentBox

Cu un grup TentBox Community foarte activ pe Facebook, ai acces la informatia dorita direct dela utilizatori reali. Este un loc grozav în care să mergi înainte de a deveni un TentBoxer pentru a pune întrebări și a primi sfaturi

De asemenea, puteți parcurge postările pe pentru a vă da o idee despre cum este să fii un TentBoxer. Odată ce ai un TentBox, este un loc fantastic pentru a împărtăși povești, fotografii, recomandări de camping și chiar pentru a-i ajuta pe alții care nu s-au aruncat încă în stilul de viață TentBox.

Exista, de asemenea, mai multe subgrupuri, cum ar fi un grup pentru TentBoxing cu câini, Solo-TentBoxers, TentBoxing Couples și lista poate continua."

Anul 2024 se anunta unul plin de evenimente unde cu siguranta vom avea un TentBox cu noi pe care sa il poti testa.

Urmareste-ne pe social media pentru noutati sau hai sa povestim pe indelete la sediul nostru Vancamper.ro 

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment
You need to Login to add comments.
Menu

Acest website stochează date, precum cookie-uri, pentru a permite funcționalitatea site-ului, inclusiv analize și personalizare. Prin utilizarea acestui website, acceptați automat utilizarea cookie-urilor.