vancamper

Conform art.9 alin (1) din OUG 34/2014, produsele pot fi returnate intr-un termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Atentie! Produsele folosite pot fi returnate doar in cazul in care se dovedesc defecte de fabricatie sau este neconform cu informatiile oferite de producator.

Conditii de returnare a produselor:

     Produsul va fi returnat in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile primite. Nu vor exista inscrisuri, etichete si alte elemente adaugate ambalajului. Produsul se va prezenta in stare noua, fara uzuri, zgarieturi, ciobituri, lovituri sau alte vicii cauzate de un soc extern. In caz contrar, produsul va fi refuzat spre retur.

Daca achizitionati mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati, este necesar ca unul singur sa fie desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

       Daca produsul returnat prezinta urme anormale ce reies din manipularea “ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii”( Ordonanta de urgent nr.34/2014, art 14, paragraf 3) se va aplica o taxa de diminuare a valorii produsului. Aceasta va fi comunicata ulterior si va fi insotita de justificari.

     Plata costului de retur:

a)      In situatia in care v-ati razgandit, costul transportului va fi suportat de Dvs.

b)      In situatia in care produsul prezinta defecte de fabrica, costul transportului va fi suportat de noi. Daca, in cazul unei constatari se dovedeste ca produsul nu prezinta defecte de fabrica, costul transportului va fi suportat de Dvs.

c)       In cazul returului efectuat la punctul nostru de lucru, returul este gratuit.

     Modalitatea de a returna un produs:

Trimiteti un e-mail catre hello@vancamper.ro cu urmatoarele informatii:

 Numarul comenzii   

Nume si Prenume 

Motivul returului

Modul in care doriti returnarea produsului

           Contul in care vom efectua returul in cel mult 14 zile lucratoare de la  primirea acestuia cu conditia ca produsul sa ajunga in depozitul nostru in timp util pentru evaluare.

Persoanele juridice se incadreaza in OUG 34/2014 si nu beneficiaza de returul produselor, fara motiv, in termen de 14 zile.

GARANTIA:

Persoane fizice- garantie 2 ani

Persoane juridice- garantie 1 an

In cazul in care primiti un produs incomplet/lovit pe parcursul transportului, cu defecte vizibile, va rugam sa ne semnalati acest lucru in maxim 3 zile. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a transfera responsabilitatea asupra beneficiarului.

 

 

 

Menu

Acest website stochează date, precum cookie-uri, pentru a permite funcționalitatea site-ului, inclusiv analize și personalizare. Prin utilizarea acestui website, acceptați automat utilizarea cookie-urilor.